Το μαγικό άγγιγμα του Magic Touch, είναι η νέα θεραπεία προσώπου βασισμένη στην ακίνδυνη νευρομυική διέγερση, με τη χρήση ηλεκτρικών παλμών μέσω ειδικών γαντιών. Προκαλεί διέγερση του προσώπου, στέλνοντας ήπια ενεργειακά κύματα, με αποτέλεσμα να “γυμνάζει” το μυϊκό σύστημα του προσώπου.

Αφού ακολουθήσουμε το εξειδικευμένο καλλυντικό πρωτόκολλο, όπως ο βαθύς καθαρισμός, η εφαρμογή ειδικού gel-ορού και η χρήση roller για την καλύτερη αιμάτωση της περιοχής, έρχεται η ώρα των μαγικών γαντιών! Βρέχουμε τα γάντια με νερό και αμέσως οι ηλεκτρικοί παλμοί μεταδίδονται στο πρόσωπο, προκαλώντας εντυπωσιακές συσπάσεις! Το μυϊκό σύστημα του προσώπου αντιδρά στο ερέθισμα που προκαλούν τα γάντια, με αποτέλεσμα να γίνονται ακούσιες συσπάσεις και να γυμνάζεται το μυϊκό πλέγμα.

Τα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή του Magic Touch:

  • Άμεση τόνωση και σύσφιξη του προσώπου
  • Διόρθωση της υφής και της όψης του δέρματος, καθώς και του οβάλ του προσώπου.
  • Τα ενεργειακά κύματα ξυπνούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα να “γεμίζει” το πρόσωπο από μέσα προς τα έξω!

Στο τέλος, εφαρμόζουμε κρυοθεραπεία και ειδική μάσκα με χρυσό, για να “κλειδώσουμε” το αποτέλεσμα κάθε συνεδρίας.

Η νέα θεραπεία Magic Touch απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες, που επιθυμούν να σβήσουν αρκετά χρόνια από το πρόσωπό τους, να δείχνουν φρέσκοι και ξεκούραστοι, χωρίς όμως να έχουν το παγωμένο βλέμμα των επεμβατικών θεραπειών.

Start typing and press Enter to search