Ο βαθύτερος καθαρισμός προσώπου που νιώσατε ποτέ, ακούει στο όνομα Hydro Fusion Plus! Πρόκειται για τον καθαρισμό επόμενης γενιάς, που λειτουργεί με τη δύναμη του νερού και του ενεργού οξυγόνου.

Όσο πραγματοποιείται η θεραπεία στο πρόσωπό σας, βλέπετε ζωντανά τις τοξίνες να αποβάλλονται και να διοχετεύονται στο απιονισμένο νερό, το οποίο θολώνει! Έτσι, μετά το τέλος της θεραπείας έχετε ένα δέρμα τονωμένο και ένα πρόσωπο καθαρό από τους βλαπτικούς παράγοντες, καθώς ο καθαρισμός πραγματοποιείται σε μεγάλο βάθος και όχι επιφανειακά, όπως συμβαίνει με το peeling.

Η θεραπεία Hydro Fusion Plus, έρχεται μετά τον βασικό καθαρισμό, όπου εφαρμόζεται ένα πρωτόκολλο τόνωσης και βαθιάς ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Συγκεκριμένα, μετά τον καθαρισμό εφαρμόζεται υπέρηχος για τη διείσδυση των ενεργών συστατικών στην επιδερμίδα, έπειτα εφαρμόζονται ακίνδυνα μικρορεύματα για τη μυϊκή τόνωση, αμέσως μετά ραδιοσυχνότητα για την ενίσχυση του πλέγματος κολλαγόνου και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας και στο τέλος εφαρμόζεται κρυοθεραπεία για το απόλυτο φινίρισμα!

Start typing and press Enter to search