Για πρώτη φορά παρουσιάζουμε τη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία, που ακούει στο όνομα 3D Skin Science και δουλεύει τρισδιάστατα όλο το πρόσωπο! Στη θεραπεία χρησιμοποιούμε ένα σύστημα διαδερμικής μεταφοράς πολύτιμων δραστικών ουσιών, όπως βιταμίνες, ενυδατικά και αντιοξειδωτικά στοιχεία κ.α. τα οποία διεισδύουν στην επιδερμίδα, όχι με ένεση, αλλά με την εφαρμογή ακίνδυνων μικρορευμάτων!

Έτσι, ο χειριστής με τη χρήση ειδικών εξαρτημάτων που εφαρμόζονται με συγκεκριμένες κινήσεις και σε στοχευμένες περιοχές του προσώπου, βοηθά τα πολύτιμα συστατικά να διεισδύσουν, χωρίς να υπάρχει πόνος ή βελόνα. Μετά την εφαρμογή των μικρορευμάτων, εφαρμόζεται RF για να προκαλέσουμε ενίσχυση των δεσμών κολλαγόνου, άρα και άμεση σύσφιξη του προσώπου, ενώ η θεραπεία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή ψυχρού για τόνωση και εξαιρετικό φινίρισμα της επιδερμίδας.

Η θεραπεία 3D Skin Science αποτελεί την ιδανική θεραπεία για αφυδατωμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα με σημάδια χαλάρωσης, γιατί επιτυγχάνει βαθιά ενυδάτωση, βελτιώνοντας τη σφριγηλότητα και τον τόνο του δέρματος. Τέλος, η θεραπεία συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των ρυτίδων και κηλίδων που δημιουργούνται λόγω της φωτογήρανσης.

Δείτε στο παρακάτω video την εφαρμογή της θεραπείας 3D Skin Science

Start typing and press Enter to search