Απαράμιλλη σύσφιξη σώματος και βραζιλιάνικοι γλουτοί! Το POWER LIFT προσφέρει μη χειρουργικό lifting σώματος, αλλά και εντυπωσιακή ανόρθωση γλουτών, που θυμίζουν τους πολυπόθητους βραζιλιάνικους γλουτούς.

Η θεραπεία δεν είναι χειρουργική και δεν προκαλεί πόνο κατά την εφαρμογή, παρόλο που είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Απευθύνεται σε όλους εκείνους που θέλουν να αποκτήσουν σφιχτό κορμί, χωρίς να μπουν στη διαδικασία ενός χειρουργείου.

Λειτουργεί με τη δύναμη των υπερήχων για εντυπωσιακό lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος, χωρίς ερεθισμούς και χωρίς χρόνο ανάρρωσης! Η μέθοδος δρα με απόλυτη ακρίβεια σε πολλαπλά επίπεδα του δέρματος, με αποτέλεσμα να “χτίζει” ένα τρισδιάστατο φυσικό αποτέλεσμα, χάρη στην τεχνολογία Deep View η οποία επιτρέπει στον γιατρό που το χειρίζεται να βλέπει με τεράστια ακρίβεια σε ποια σημεία πρέπει να εφαρμόσει τους υπέρηχους. Με ανοδικές, προσχεδιασμένες κινήσεις, η τεχνολογία αιχμής του POWER LIFT εγγυάται απόλυτη σύσφιξη σε ελάχιστες συνεδρίες.

Τέλος, με το POWER LIFT καταφέρνουμε να δουλέψουμε ακόμα και ιδιαίτερα δύσκολα σημεία, όπως οι προσαγωγοί, τα μπράτσα, τα γόνατα, αλλά και η κοιλιά, οι γλουτοί, τα πλευρά κ.α.

Start typing and press Enter to search