Μία δραστική καλλυντική θεραπεία προσώπου με άμεσα και ορατά αποτελέσματα lifting για νεανικό δέρμα χωρίς ρυτίδες και χαλάρωση! Η θεραπεία Easy Lift προσφέρει άμεση λείανση των ρυτίδων, εξάλειψη των σημαδιών κόπωσης, σύσφιξη και αναζωογόνηση στο πρόσωπο.

Πρόκειται για μία θεραπεία βασισμένη στα βιοτεχνολογικά συστατικά, στα φυτικά βλαστοκύτταρα και τους ολιγοσακχαρίτες, που περιέχονται στα καλλυντικά τελευταίας γενιάς, που δρουν ενάντια στα σημάδια κόπωσης και γήρανσης. Η θεραπεία εφαρμόζεται ως εξής:

Βήμα 1ο Εκτελείται καθαρισμός της επιδερμίδας με γαλάκτωμα και λοσιόν.
Βήμα 2ο Εφαρμογή peeling προσώπου με κόκκους από ελιά και θαλασσινό αλάτι, που αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και ενυδατώνει σε βάθος με το σύμπλεγμα ελαίων καλέντουλας-ελιάς-νυχτολούλουδου-βερίκοκου που περιέχει.
Βήμα 3ο Εφαρμογή του Lifting Serum σε πρόσωπο και λαιμό. Το serum χαρίζει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα, επαναφέρει την ελαστικότητα και μειώνει τη χαλάρωση του δέρματος.
Βήμα 4ο  Πραγματοποιείται ελαφρύ μασάζ με τη Lifting Cream που αναδεικνύει άμεσα πιο νεανική και λεία επιδερμίδα.
Βήμα 5ο Εφαρμογή Lifting Mask. Η μάσκα έχει αντιρυτιδικές και μαλακτικές ιδιότητες, ενώ εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες. Περιέχει ολιγοσακχαρίτες, που λειτουργούν ως εναλλακτική των ενέσιμων θεραπειών, ενώ παράλληλα προσφέρουν “γέμισμα” στις ρυτίδες.
Βήμα 6ο Αφαίρεση της μάσκας και εφαρμογή αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας.

Start typing and press Enter to search