Αποτρίχωση νέας γενιάς με Solid-State ALEX

Η τελευταία λέξη της αποτρίχωσης, είναι εγκεκριμένο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) μηχάνημα Solid-State Alex!  Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος I-VI και για το μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα, ενώ η χρήση του μπορεί να συνεχιστεί ακόμη και το καλοκαίρι.

Το νέο αυτό μηχάνημα θα σας απαλλάξει από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα εύκολα, γρήγορα, με όσο το δυνατόν λιγότερες συνεδρίες και κυρίως ανώδυνα. Στοχεύοντας τον θύλακα της τρίχας με ήπιους παλμούς laser, σχεδόν κάθε σημείο του σώματός σας, μπορεί να αποτριχωθεί με άνεση και ασφάλεια.

Βασικό χαρακτηριστικό αποτελεί η τεχνολογία Solid-State ALEX (755 nm) που εκπέμπει στο μήκος κύματος του Αλεξανδρίτη, επιτρέποντας την ακόμα καλύτερη απορρόφηση της ενέργειας από το χρωμοφόρο της μελανίνης για αρτιότερο αποτέλεσμα, ενώ με την εν λόγω τεχνολογία και ταχύτητα έως 10 Hz, μειώνει το χρόνο θεραπείας στο μισό.

Διαθέτει δύο μεθόδους αποτρίχωσης, την εν κινήσει (In-Motion™) SHR τεχνολογία και τη συμβατική μέθοδο αποτρίχωσης  laser με παλμό-παλμό, για να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η τεχνολογία COOL TOUCH που διαθέτει μειώνει τον κίνδυνο εγκαύματος και κάνει τη θεραπεία ακόμη πιο ανώδυνη.

Start typing and press Enter to search